Pensioen Theo Kelderman

Vandaag, 29 april 2015, neemt Theo Kelderman afscheid bij Van Hoogevest Architecten. In september 1985 begon hij als bouwkundig tekenaar bij de restauratie van de vijf binnenstadskerken in Utrecht. Na Utrecht heeft hij zich bijna 30 jaar ingezet voor diverse restauratieprojecten, zoals de restauratie en herbestemming van het voormalig Rijksarchief en het Logement van de Heren van Amsterdam in Den Haag ten behoeve van het Tweede Kamer-complex. Ook heeft hij zijn bijdrage geleverd aan het Rijksmuseum in Amsterdam en de restauratie van de kathedrale basiliek de Nieuwe Sint-Bavo, om een aantal mooie projecten te noemen. De laatste maanden is hij bezig geweest om het omvangrijke archief van VHA in Amersfoort te sorteren en te verpakken in zuurvrij papier zodat dit op een goede manier kan worden opgeslagen in het Archief Eemland.

Gijsbert van Hoogevest en Jan Roest bekijken samen met Theo Kelderman de bijdragen van de collega's die zijn verzameld in een herinneringsboek

Wij wensen hem en zijn familie een hele goede nieuwe periode in zijn leven toe, waarin zijn tijd ongetwijfeld weer goed besteed zal zijn.

Portret fotografie Wiep van Apeldoorn