Vacatures bouwkundig tekenaar en projectleider erfgoed

VACATURE BOUWKUNDIG TEKENAAR/BIM MODELLEUR

Van Hoogevest Architecten zoekt een bouwkundig tekenaar/Bim modelleur die ervaring heeft met 3d modelling in het softwareprogramma REVIT en die plezier heeft in het perfect technisch uitwerken van de ontwerpen van ons architectenteam. Je gaat werken aan nieuwbouw- én erfgoedprojecten. Je collega’s bij Van Hoogevest Architecten zijn architecten, projectleiders en technisch ontwerpers en erfgoedspecialisten die samen een hecht team vormen.

lees verder onder de foto

Wij vragen
Een vak gerelateerde opleiding, een HBO-denkniveau en al enige jaren ervaring met REVIT. In nauwe samenwerking met het technisch team ben je in staat om zelfstandig ontwerpen technisch uit te werken. In principe gaat de vacature om een fulltimebaan, maar een 32-urige werkweek is ook bespreekbaar. Beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk.

Wij bieden
de kans om je verder te ontwikkelen via individuele scholingstrajecten en planmatig georganiseerde interne kennisdeling met collegae en sprekers uit het vakgebied. Het salaris wordt vastgesteld conform CAO Architectenbureaus waarbij de schaal wordt bepaald op basis van functie, ervaring, verantwoordelijkheden en leeftijd. Heb je belangstelling, stuur dan je cv en motivatie + eventueel portfolio naar ons emailadres bureau@vanhoogevest.nl, ter attentie van Christiaan IJzerman.

VACATURE BOUWKUNDIG PROJECTLEIDER ERFGOED

Van Hoogevest Architecten zoekt een bouwkundig projectleider erfgoed met vakinhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van onderhoud en restauratie van monumentale gebouwen. Binnen ons bureau werken we met een multidisciplinair team aan mooie nieuwbouw- en erfgoedprojecten en zijn betrokken van ontwerp tot en met realisatie. Ook maken we onderhoudsplannen en begeleiden de uitvoering daarvan.

Wij vragen
Je hebt een vakgerelateerde opleiding doorlopen, een HBO-denkniveau en al enige jaren ervaring opgedaan in de restauratiepraktijk. In overleg met het projectteam ben je in staat om zelfstandig invulling te geven aan begeleiding van restauratie- en onderhoudswerkzaamheden. Naast vakinhoudelijke kennis heb je leidinggevende capaciteiten en affiniteit met het commerciële aspect van offertevorming en onderhandeling. Goede communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling, zijn van belang. In principe gaat de vacature om een fulltime baan, maar een 32-urige werkweek is ook bespreekbaar.

Wij bieden
Bij ons kom je werken in een enthousiast team van architecten, (erfgoed) projectleiders en bouwkundigen. Je krijgt gelegenheid om je verder te ontwikkelen door individuele scholingstrajecten en door planmatig georganiseerde interne kennisdeling met collegae en sprekers uit het vakgebied. Het salaris wordt vastgesteld conform CAO Architectenbureaus waarbij de schaal wordt bepaald op basis van functie, ervaring, verantwoordelijkheden en leeftijd. Heb je belangstelling, stuur dan je cv en motivatie + eventueel portfolio toe aan bureau@vanhoogevest.nl, ter attentie van Maarten Bakker.