creativiteit en vakmanschap

Vacature bouwkundig tekenaar/BIM modelleur

Van Hoogevest Architecten zoekt een bouwkundig tekenaar/Bim modelleur die ervaring heeft met 3d modelling in het softwareprogramma REVIT en die plezier heeft in het perfect technisch uitwerken van de ontwerpen van ons architectenteam. Je gaat werken aan nieuwbouw- én erfgoedprojecten. Je collega’s bij Van Hoogevest Architecten zijn architecten, projectleiders en technisch ontwerpers die samen een hecht team vormen.

Tekst loopt door onder de afbeelding

wij vragen

een vak gerelateerde opleiding, een HBO-denkniveau en al enige jaren ervaring met REVIT. In nauwe samenwerking met het technisch team ben je in staat om zelfstandig ontwerpen technisch uit te werken. In principe gaat de vacature om een fulltime baan, maar een 32-urige werkweek is ook bespreekbaar. Beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk.

wij bieden

de kans om je verder te ontwikkelen via individuele scholingstrajecten en planmatig georganiseerde interne kennisdeling met collegae en sprekers uit het vakgebied. Het salaris wordt vastgesteld conform CAO Architectenbureaus waarbij de schaal wordt bepaald op basis van functie, ervaring, verantwoordelijkheden en leeftijd.

Heb je belangstelling, stuur dan je cv en motivatie + eventueel portfolio toe aan bureau@vanhoogevest.nl, ter attentie van Christiaan IJzerman.