Beurs Kerk en Gemeente Noord

beurs Kerk en Gemeente in Drachten

Voor het eerst wordt de beurs Kerk en Gemeente in Drachten georganiseerd. Op 15 en 16 april 2016 kunt u ons vinden in stand A110 samen met andere partners van Kerkenplatform.nl in het Fries Congrescentrum Drachten.

kerkenplatform.nl

Kerkenplatform wordt gevormd door een groep partijen met kennis van restauratie, nieuwbouw en voortbestemming van kerken, maar ook kennis van installaties, akoestiek, beeld en geluid en inrichting van kerken. Op de kerkbeurs houden we workshops over deze onderwerpen. Het programma is in te zien via de website van de beurs Kerk en Gemeente. 

doelgroep

Kerk en Gemeente is de vakbeurs voor beheerders, bestuurders, kerkenraden, pastoors en dominees. Bezoekers kunnen op de beurs terecht voor informatie op het gebied van (ver)bouw, restauratie, onderhoud, inrichting, geluid, meubilair enzovoorts, maar ook voor zaken als kerkbladen, administratie, liturgisch textiel, orgels en websites.

gratis toegang

Hierbij nodigen wij u van harte uit om de beurs te bezoeken! Met de code KG2016HOO kunt u zich registreren voor gratis toegang via deze link

Graag tot ziens in Drachten!

Fotonieuw kerkcentrum in de Zuiderkerk Enkhuizen naar ontwerp van Van Hoogevest Architecten (fotografie Frank Hanswijk)