Utrecht

Met de auto

Vanuit de richting A12/A2

Neem de afslag Utrecht, vervolgens afslag Utrecht-Jaarbeurs en Jaarbeurs-Centrum. Je komt het centrum binnen via de Graadt van Roggeweg. Volg de route P Centrum. Wanneer je de Daalsetunnel ziet (onder het spoor door) ga je bij de stoplichten rechtsaf. Houd dan rechts aan (dus je gaat niet de tunnel in) en gaat bij de volgende stoplichten rechtdoor, onder de Hoog Catharijne Traverse door. Bij P Springweg sla je linksaf en ga je direct weer rechtsaf. Volg de weg en voorbij de bocht naar rechts volg je nog steeds P Springweg. Je rijdt vanzelf de parkeergarage in.

Komend vanuit de richting A27/A28

Neem de afslag Rijnsweerd en vervolgens de route P Centrum West. Volg deze route over de Rubenslaan, Maliesingel en de Catharijnesingel. Halverwege de Catharijnesingel zie je P Springweg. Volg deze route. Zie verder boven. Vervolg je weg te voet. Verlaat de parkeergarage richting Oudegracht. Op de Oudegracht ga je de brug direct voor je over en over de brug linksaf. Op Het Wed ga je rechtsaf en kom je op het Domplein. Links langs de kerk lopend vind je meteen aan je rechterhand Achter de Dom, hier in lopend ligt het kantoor van Van Hoogevest Architecten vrijwel meteen aan je linkerhand.

Met het openbaar vervoer

Ga naar Utrecht CS. Neem buslijn 2 die stopt op Domplein of buslijn 3, 5, 9 of 11 Halte Janskerkhof. Loop via de Korte Jansstraat (richting Domtoren) en de Domstraat. Vervolgens rechtsaf en dan linksaf. Je komt dan op het Domplein. Zie verder routebeschrijving (groene gedeelte) hierboven.

Te voet vanaf Utrecht CS

Verlaat Utrecht Centraal en Hoog Catharijne via de uitgang Godenbaldkwartier. Ga onderaan de roltrap linksaf, in de richting van het stoplicht. Steek hier over en vervolg je weg rechtdoor over de Mariaplaats. Ga aan het eind linksaf de Zadelstraat in. Hier loop je recht op de Domtoren af, via de Zadelstraat. Ga onder de Domtoren door dan kom je op het Domplein. Zie verder routebeschrijving (groene gedeelte) hierboven.