Viering hoogste punt

Vrijdag 14 maart is het hoogste punt van de uitbreiding en verbouwing van basisschool Wereldwijs in Houten gevierd. De school wordt uitgebreid met één lokaal op de verdieping. De opbouw in het midden van de kap krijgt een transparante uitvoering met grote glaspartijen, zoals hieronder is te zien op de ontwerptekening.

Op de begane grond wordt het ‘Ouder- en kindplein’ gerealiseerd, een ontmoetingsruimte voor jong en oud met een grote nieuwe keuken. De leerpleinen krijgen een opknapbeurt en worden functioneler gemaakt met nieuwe garderobes en nieuwe werkbladen. Ook de entrees en de toiletruimtes worden gerenoveerd. Vanaf het leerplein worden de oude zichtlijnen naar de groene omgeving hersteld.

Na de verbouwing wordt ook de nieuwe buitenschoolse opvang Wereldwijs in het gebouw ondergebracht.

Klik hier voor de website van basisschool Wereldwijs